UŞAK / ULUBEY - Mehmet Fuat Terci Ortaokulu

Etiket Sonuçları: MEHMET FUAT TERCİ ORTAOKULU

May

8. sınıf öğrencilerimizi üst öğrenim kurumları hakkında  bilgilendirmek ve üst öğrenim kurumlarını ögrencilerimize tanıtmak amacıyla lise gezisi düzenlenmiştir. Gezi kapsamında Uşak Fen Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Uşak Spor Lisesine gidilmiştir.  Ayrıca öğrencilerin sınav motivasyonunu arttırmak için Uşak Kent Park'ta eğlenceli vakit geçirilmiştir.

Nis

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğretmenleri Ayşegül ALTINIŞIK ve Emine KAYTAN tarafından Kütüphaneler Haftası çeşitli etkinliklerle kullanmıştır. Kütüphaneler haftası etkinlikleri kapsamında şiirler okunmuş, tiyatro gösterileri sunulmuştur. Ayrıca okul panosu hazırlanmış, kitap ayraçları tasarlanarak öğrencilere dağıtılmış ve okul bahçesinde kitap okuma etkinliği yapılmıştır.

Nis

TBMM'nin açılıoşında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" değerler kulübü öğretmenleri Yasemin KAHRAMAN ve Ayşe ÖZKUL'un hazırladığı etkinliklerle okulumuzda coşkuyla kutlandı. Şarkılar, şiirler, danslar, yarışmalar ve süprizlerle dolu kutlama programında öğrencilerimiz unutulmaz bir gün yaşadı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA VE İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Ayşegül ALTINIŞIK ve Emine KAYTAN öğretmenlerimizin idaresinde Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ingilizce öğretmeni Derya ERDEM'in organize ettiğiErasmus Days etkinliklerini okulumuzda festivalle kutladık. Öğrenciler dansları, tasarladıkları tişörtleri, yaptıkları resimleri sergilediler. Yarışmalarla eğlenceli bir gün geçirdiler.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü etkinliğinde Sivil Savunma Kulübü olarak tüm sınıflara afetler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 13 ekim haftasında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı

Nis

Okulumuz iftar yemeğinde emeği geçen başta okul müdürümüz Erol ELMAS'a ve okul aile birliğine, tüm personelimize ve öğrencilerimize, ayrıca katkıda bulunan velilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLÇE KUTLAMA PROGRAMI

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ